Effectieve koude of warme acquisitie en het optimaal beheren van klantrelaties, dat is het bestaansrecht van Eleventy-one.

Het gaat om het openen van deuren: klanten vinden en deze behouden voor de lange termijn. Wanneer u met hart en ziel in uw product of dienst gelooft, brengt Eleventy-one dat enthousiasme graag over. Eleventy-one maakt de juiste indruk dankzij een persoonlijke en doortastende benadering.

Goed gecoördineerde zakelijke evenementen met waardevolle ontmoetingen worden voor u verzorgd door Eleventy-one. Een professionele aanpak waarbij afspraak niet alleen afspraak is, maar waarbij Eleventy-one het liefst uw verwachting overtreft. Eleventy-one zet zich graag 111% voor u in.

Met een gevestigde klantenkring en een groot aantal relaties in het Noord-Nederlandse én Noordwest-Duitse bedrijfsleven heeft Eleventy-one als opdrachtgevers voornamelijk midden- en kleinbedrijven. Eleventy-one bewijst graag van meerwaarde te zijn voor diegenen die een stap verder willen gaan voor hun klanten, zowel in het binnenland als over de grens.

"Persoonlijke betrokkenheid, ambitie en overtuigingskracht; een meerwaarde voor u en uw onderneming."

Eleventy-one is in juni 2011 opgericht door Ella Huizinga.

"Ik ben ervan overtuigd dat uitstekend relatiebeheer de sleutel is naar het boeken van resultaat en het verhogen van omzet. Mijn ambitie is om het verkoop- en retentietraject uit handen te nemen van het midden- en kleinbedrijf en dit efficiënter, effectiever en winstgevender te maken. Mijn uitgangspunt is een zakelijke relatie voor de lange termijn. Business-to-business events zijn mijn specialiteit en een uitstekend middel voor het opdoen van nieuwe contacten en het beheren en versterken van duurzame relaties. Ik zorg voor een vloeiend verloop van zakelijke evenementen, zoals conferenties, congressen, personeelsfeesten, beurzen en meetings.

Kennismaken? Ik presenteer graag de mogelijkheden en maak inzichtelijk hoe uw investering zal worden terugverdiend. U kunt vrijblijvend contact opnemen door te bellen met: +31 6 25250354. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@eleventy-one.nl."

Bekijk ook het LinkedIn-profiel van Eleventy-one en volg Eleventy-one op Twitter.

"Openheid, duidelijkheid en betrokkenheid zijn de kernwaarden. Eleventy-one heeft oprechte aandacht voor de klant en afspraak is steevast afspraak."

Met veel enthousiasme zoekt en selecteert Eleventy-one potentiële opdrachtgevers. De potentie voor uw bedrijf op de Noord-Nederlandse en Noordwest-Duitse markten brengt Eleventy-one niet alleen voor u in kaart. Interessante partijen worden ook benaderd. Eleventy-one heeft kennis van de bedrijven: wie zijn ze, wat doen ze en hoe interessant zijn ze voor u als opdrachtgever? Door middel van telefonische en persoonlijke verkoop brengt Eleventy-one u met ze in contact.

Met een groot inlevingsvermogen en het stellen van de juiste vragen vormt Eleventy-one een representatief gezicht. Uw onderneming krijgt een professionele gespreksleider die helder de hoofdzaken kan samenvatten en duidelijke vervolgafspraken maakt. Een nieuwe vaste klant, dat is altijd de inzet en dat bereikt Eleventy-one door middel van uitstekend relatiebeheer.

Wilt u gebruik maken van het netwerk en acquisitietalent van Eleventy-one en daarmee uw vaste klantenbestand uitbreiden? Neem vrijblijvend telefonisch of per mail contact op.

"Eleventy-one haalt energie uit het leggen van nieuwe zakelijke contacten.
Het openen van deuren is de mooiste uitdaging."

Het effectief werven van nieuwe klanten, oftewel acquisitie, is zeer waardevol. Maar de juiste aandacht voor klantbehoud, oftewel retentie, is in veel gevallen lucratiever. Investeren in uw relaties en het krijgen van vervolgopdrachten van tevreden klanten is noodzakelijk voor het creëren van terugkerende omzet. Uw huidige en toekomstige klanten weet Eleventy-one te behouden door cruciale aspecten van het relatiebeheer uit uw handen te nemen.

Eleventy-one geeft duidelijkheid. Dankzij de persoonlijke aanpak en concrete afspraken weten u en uw opdrachtgevers altijd waar ze aan toe zijn. Eleventy-one is dé betrouwbare gesprekspartner voor uw klanten en draagt onmiskenbaar bij aan de kwaliteit van uw dienstverlening.

Verdienen uw klanten meer aandacht? Eleventy-one kan een volledig retentietraject voor u verzorgen. Neem gerust vrijblijvend contact op.

"Eleventy-one zet eenmalige opdrachten om in langdurige zakelijke relaties. Dat zorgt voor stevige contacten op basis van wederzijds vertrouwen."

Eleventy-one coördineert zakelijke evenementen, treedt op als projectmanager en is aanspreekpunt voor alle betrokken partijen en toeleveranciers. De zekerheid van een goede voorbereiding, een gedegen uitvoering en de juiste follow-up zijn van onschatbare waarde en u heeft geen omkijken naar de realisatie van uw event. Zo kunt u uw eigen event ongestoord meemaken en zelfs nieuwe contacten opdoen die mogelijk leiden tot duurzame zakelijke relaties.

Externe relaties zijn waardevol, maar het belang van de relatie met en tussen uw medewerkers moet niet worden onderschat. Zij zijn uw belangrijkste ambassadeurs. Een memorabel personeelsfeest of een goed verzorgde meeting bieden een uitgelezen mogelijkheid om gezamenlijk vooruit te blikken, uw waardering uit te spreken en nieuwe inspiratie op te doen.

Heeft u een goed idee voor een zakelijk evenement? Uw conferentie, congres, personeelsfeest, beurs of meeting is in goede handen bij Eleventy-one. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

"Eleventy-one is de spil tussen betrokken partijen tijdens een evenement. U heeft tijd om waardevolle zakelijke relaties op te bouwen met uw gasten."

Eleventy-one werkt onder andere samen met:

                                      

                                 

                                   

                            

Alle rechten voorbehouden. Het copyright op de informatie op deze website berust bij Eleventy-one. Alle inhoud van deze pagina's, zoals teksten, grafische elementen, illustraties, visuals, logo's en buttons zijn eigendom van bovengenoemde en zijn beschermd onder Nederlandse en internationale copyrightwetgeving. Niets van de content en/of beeldelementen van de website mogen worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Eleventy-one te Groningen. Aanvragen voor toestemming of informatie kunt u richten aan info@eleventy-one.nl.

Algemene voorwaarden
Op alle offertes zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden kunt u hier downloaden

Copyright 2011 Eleventy-one.

"Persoonlijke betrokkenheid in combinatie met overtuigingskracht. Daarmee levert Eleventy-one waarde aan uw onderneming"